További lehetőségek

Eljegyzés:

Mindenki számára készek vagyunk egyedi ötletekkel és kreativitással szolgálni! Mi mindenre vevők vagyunk, annak érdekében, hogy életetek egyik legboldogabb napját éljétek át nálunk az Escape World-ben!

Lánybúcsú:

Szobáink remek csapatépítő feladatokat rejtenek, hogy a nagy nap előtt még erősebbre kovácsolhassátok barátságotokat, mielőtt kedvenc barátnőtök kimondaná a boldogító igent.

Legénybúcsú:

Szabaduljatok a vőlegénnyel… segítsétek, vagy éppen hátráltassátok hiszen az oltárhoz vezető út hosszú, de lehet hosszabb is! Szeretnétek valami emlékezeteset is? Itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok magatokat Nálunk…

(pezsgő, ajándéktárgyak elrejtése)

Céges csapatépítés:

Céges csapatépítésre kiváló helyszínt és programlehetőséget biztosít az Escape World!

Szülinap:

Szülinapi zsúrok, baráti összejövetelek szervezésében és lebonyolításában is segítünk!

(egyedi ajándékok elrejtése a játéktéren)

Osztálykirándulás:

A szabadulószobákban fejlődik a logikus gondolkodás, a problémamegoldó képesség és a kreativitás. Csupa olyan dolog, ami az iskolapadban kimarad. Osztályok számára kínálunk egy fergeteges csapatépítési és szórakozási lehetőséget.

Lepd meg  a párodat:

AZ Escape World szabadulós játék közelebb hoz Titeket egymáshoz és új élménnyel gazdagítja kapcsolatotokat! Az extrém szabadulós kalandjátékban 60 percig egymásra vagytok utalva, ez idő alatt erősödik köztetek  a bizalom és javul a problémamagoldó készség. Akár rejts el párod számára.

(pezsgő, ajándéktárgyak elrejtése)